sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Niciodată nu e prea târziu să slăbești! Povestea despre cum am devenit mai slabă și mai tânără

Nu sunt una dintre persoanele care se preocupă de stilul de viață fără un motiv bun. Nu am auzit multe despre alimentația sănătoasă în general și Cafeaua Verde în special înainte de 37 de ani, când am început să am probleme cu hipertensiunea. Sănătatea mea a început să devină mai șubredă și de obicei pe la miezul zilei mă simțeam complet extenuată. După multe examinări care nu au dezvăluit nicio problemă reală, cardiologul meu a insistat să consult un dietetician. În acea zi, întreaga mea viață s-a întors cu susul în jos. Am descoperit că aveam un exces de 30 de kilograme, în principal, din cauza unui bun prieten al familiei noastre – fast-food. Obiectivul meu a fost să încep o dietă sănătoasă și să fac mișcare.
Water
În realitate, era aproape imposibil. Alimentația sănătoasă mi se părea simplă și fără gust. Cu toate acestea, trebuia să slăbesc, așa că am început să mă înfometez. Starea de slăbiciune și amețeala nu îmi permiteau să fac exerciții fizice și nici măcar să duc o viață normală.
Încă o dată, a trebuit să merg la doctor. Oricât încercam, nu puteam să-i urmez recomandările. Prin urmare, doctorul mi-a spus să iau un supliment care mă va ajuta să slăbesc fără o dietă strictă și, de asemenea, să îmi ridic tonusul general al corpului. Este vorba despre Cafeaua Verde. Eram dispusă să încerc orice și prin urmare am comandat imediat de pe website-ul producătorului
Am făcut o infuzie din Cafea Verde și apă fierbinte și am început să o beau în loc de ceai.
Următoarele schimbări au avut loc:
În 4 săptămâni, am fost capabilă să îmi controlez treptat apetitul și să renunț la fast-food, înlocuindu-l cu o dietă sănătoasă. Problema hipertensiunii a dispărut, mă simțeam tânără și plină de energie. Am început să merg la sală și la înot și ca rezultat am slăbit 28 kg!
După câteva luni, nimeni nu mă mai recunoștea! A fost o adevărată plăcere să mă transform dintr-o femeie grasă de vârstă mijlocie într-o frumusețe slabă și în formă. În fiecare zi când mă uitam în oglindă observam schimbări pozitive noi și progresul meu era confirmat constant de cântar.
Water
Inspirată de aceste schimbări din viața mea, am început să-mi conving familia să adopte un stil de viață sănătos cu Cafea Verde. Ultimele analize de sânge ale soțului meu, care a fost întreaga viață predispus la diabet, au arătat o îmbunătățire generală și normalizarea nivelului de zahăr din sânge. În mod natural, în prezent, niciunul dintre noi nu vrea să se întoarcă la vechile obiceiuri! Luată de la început, viața sănătoasă s-a dovedit a fi foarte ușoară! Datorită înțelegerii medicilor și Cafelei Verzi! Mă tem că nu aș mai funcționa fără acest produs minunat!
Fiind conștientă că există și produse contrafăcute, prefer să cumpăr Cafeaua Verde de pe website-ul oficial al producătorului:

Cafea Verde


Un comentariu:

  1. am folosit si eu aceasta cafea si pot sa spun ca ma simt mai bine, am slabit cateva kg vizibil, nu stiu sa va spun cifre ca nu am cantar, imi era si rusine sa merg sa cumpar unul, ultima data cand m-am cantarit aveam 77 kg 1.64 inaltime

    RăspundețiȘtergere